Vi blogger. Du kloges!

Selected Media blogger her om alt godt fra den digitale verden. Følg med, hvis du vil opdateres på trends, nyheder og gode råd om online marketing og digital tilstedeværelse.

Black Friday – en webshops drømmedag

 • 15.11.2017

Du har måske allerede sendt de første ekstraordinære tilbud til dine kunders indbakker. Det er nemlig blevet den tid på året: Black Friday nærmer sig med hastige skridt. Hvad der i 1960’erne startede som en amerikansk shoppedag dagen efter Thanksgiving, er i dag rykket ind på de digitale platforme – og intet tyder på, at Black Friday rykker ud igen.

Læs mere

Google fordobler automatisk dit daglige budget på AdWords

 • 02.11.2017

Måske har du allerede fået chokket? Dine AdWords-kampagner har fra den ene dag til den anden sprunget alle rammer for det daglige budget, som du med omhyggelige kalkuler har fastlagt. Hvordan kan det ske, tænker du? Jo, det er faktisk helt bevidst fra Googles side – og vi hilser det velkomment.

Læs mere

Grib en ganske enestående SEO-mulighed

 • 19.10.2017

Er du én af dem, der stadig ikke har ændret dit website fra HTTP til HTTPS? Så er du faktisk heldig. Fra en helt særlig betragtning har du netop nu en enestående mulighed, som kan give dig det forspring, du har brug for. Læs med her, hvis du vil vide, hvad dit næste SEO-træk skal være.

Læs mere

5 coole trends, der frisker dit website op

 • 14.03.2017

Websites udvikler sig konstant og er dikteret af elementer som teknologi, brugeradfærd og moderne strømninger i tiden Vi har taget design-brillerne på og gransket et hav af websites igennem for at finde ud af, hvilke tendenser der stadig rør sig i 2017. Læs med og find ud af, om dit website lever op til seneste mode.

Læs mere

We did it: Google Premier Partner

 • 28.02.2017

Google opdaterede i sommeren 2016 deres AdWords-partnerprogram ved at gøre det muligt for bureauer at opnå to forskellige partner-niveauer, Google Partner og Premier Google Partner, hvoraf det sidstnævnte er det bedst mulige – og vi er nu blevet medlem af den fornemme klub med et fint rødt Premier-badge.

Læs mere

Less is more

 • 18.08.2016

Google arbejder kontinuerligt med at udvikle og forbedre annonceformatet for AdWords. Dette har medført utallige mindre ændringer og ekstra features gennem årene.

Læs mere

Vi rocker din online markedsføring

 • 27.05.2016

Hvert år kårer Google de bedste bureauer i deres Google Partner-program. I forrige uge blev det officielt, at Selected Media var blandt disse i 2015! Læs med her og få et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med din online markedsføring.

Læs mere

Et farvel til AdWords-annoncer i højresiden

 • 29.02.2016

Google har meldt ud, at de fjerner AdWords-annoncerne i højre side af søgeresultatsiden. Læs med her og få et bud på, hvad ændringerne kommer til at betyde for dig, der bruger AdWords til markedsføring af din virksomhed.

Læs mere

Øg trafikken på dit website med video

 • 19.02.2016

Som virksomhed er video en oplagt mulighed for at lave en real-time kampagne, som fanger brugerens opmærksomhed og trækker dem med ind i dit univers.

Læs mere

Nyt website? 10 spørgsmål til webspecialisten

 • 03.11.2015

Som digitalt bureau får vi mange spørgsmål omkring valg af CMS og generelle forespørgsler, der omhandler best practise for et nyt website. Vi er gået direkte til kilden og har interviewet vores webspecialist, som i dette blogindlæg giver dig sin ærlige holdning til webprocesser, trends og user experience.

Læs mere

Instagram Ads

 • 16.10.2015

Mange virksomheder vil nok mene, at der er ved at være platforme nok at holde styr på, hvad angår annoncering. Men for bare to uger siden blev det en realitet, at Instagram Ads også er kommet til Danmark. Der er allerede kommet godt gang i de sponsorerede indlæg på denne platform, men endnu ikke nok til, at det fylder hele ens newsfeed.

Læs mere

AdWords Optimering via Annonceudvidelser

 • 28.05.2015

Du har måske lagt mærke til, at der under de betalte annoncer i Google-søgeoversigten er forskellige ting og sager. Du har måske endda også undret dig over, hvad det er, hvorfor det er der og hvad man dog kan bruge dem til.

Læs mere

Mindre virksomheder kan også få glæde af YouTube til online marketing

 • 17.04.2015

Hvad er verdens næststørste søgemaskine? Bing? Yahoo? Nej, det er YouTube! Hver måned besøger mere end én milliard personer YouTube. YouTube er meget mere end et website med sjove videoer. Det er på én gang en søgemaskine, et socialt netværk og en platform til distribution af alt, der kan visualiseres og gøres levende.

Læs mere

Vi booster dit website med forførende indhold

 • 25.03.2015

Hvordan kan man levere kvalitativt indhold til en virksomhed, man ikke kender? Et spørgsmål, vi ofte bliver mødt med af virksomhedsejere, der ønsker hjælp til at få udbygget deres website for at skabe større volumen og merværdi.

Læs mere

Optimér dit site til mobiltrafik eller dø en stille død på nettet!

 • 04.03.2015

FDIM (Danske Medier Research) estimerer i de seneste offentliggjorte tal for websitetrafik, at ikke mindre end 54% af trafikken på knap 260 af de største dansksprogede mediewebsites er tilgået via enten en mobilenhed eller en tablet.

Læs mere

Indholdsidéer, der kan øge dit salg!

 • 24.02.2015

Vi bliver ofte spurgt, om der er noget, vores kunder selv kan gøre for at understøtte en topplacering på Googles søgeresultatliste.

Læs mere

5 nøgleord der vil løfte content marketing i 2015

 • 22.01.2015

Content marketing er ikke nyt. "Content is King" lød det allerede i 1996 fra Bill Gates, men 2013 og 2014 var i særdeleshed årene, hvor content marketing kom på alles læber. I denne artikel ser vi på 5 skarpe nøgleord vi mener vil præge content marketing i 2015. Skarpt trukket op er de fem nøgleord:

Læs mere

Page Speed – The Need for Speed

 • 18.12.2014

Vores tid er ekstrem værdifuld, og vi værner om den som aldrig før. Denne tendens opleves også online, og her kommer vigtigheden af Page Speed ind i billedet.

Læs mere

HTTPS som Google ranking faktor

 • 11.08.2014

Vil du gerne beskytte dine brugeres datasikkerhed og samtidig ranke højt i Googles organiske søgeresultater?

Læs mere

Ét styk magisk online-kampagne – med drys tak!

 • 17.08.2012

Online marketing er en taknemmelig størrelse at arbejde med, fordi den er forholdsvist let at måle og veje. Måske netop derfor er der mange, der vil bilde dig ind, at du med lethed kan markedsføre dig direkte i omsætningshimlen på nettet.

Læs mere

Godt i gang med Google AdWords - tips og tricks

 • 27.02.2012

Når vi i Selected Media overtager en kundes løbske AdWords-kampagne, er det ofte de samme fejl, der går igen. Derfor er det jo oplagt at lave en lille guide til, hvordan du kommer godt i gang med AdWords.

Læs mere

Infusion Soft

Bing Ads

Umbraco Certified Developer