Cookie- og privatlivspolitik

Websitet ejes og publiceres af:

Selected Media Group P/S
Wilders Plads 5
1403 København K.
Telefon: 88335100
Email: kontakt@selectedmedia.dk 

Introduktion

Selected Media Group P/S indsamler data om besøg på hjemmesiden, www.selectedmedia.dk. Dataen bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen, monitorere brugen af hjemmesiden og målrette markedsføringen af Selected Medias ydelser og produkter. I det følgende beskriver vi hvordan dataen behandles og hvordan du kan få yderligere info om Selected Medias cookie- og privatlivspolitik. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Om cookies på hjemmesiden
Hjemmesiden indsamler data i form af ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold og/eller annoncer. Myth buster! Cookies kan ikke indeholde skadelig kode/virus.

Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledninger her.

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemesiden indeholder cookies fra tredjeparter og mængden af cookies varierer. Derfor benytter vi Cookiebot til at lave månedlige scanninger af vores hjemmeside og opdaterer vores cookieliste.

 

Senest opdaterede cookieliste

 

Privatlivsdata/Personoplysninger

 

Introduktion
Personoplysninger er alle typer af informationer, der kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker helt af sig selv og ligeledes aktivt når du eksempelvis tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder kontaktformularer.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med kontaktskabelse og/eller modtagerinfo ved rapportbestilling e.l.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Den opsamlede data bruges til at identificere dig som bruger og eksponere dig de reklamerende budskaber, som vil have størst sandsynlighed for at være relevans for dig, at registrere din adfærd, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Om cookies på hjemmesiden” ovenfor.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig på www.selectedmedia.dk/cookie-og-privatlivspolitik. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@selectedmedia.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

_

Infusion Soft

Bing Ads

Umbraco Certified Developer