Øg trafikken på dit website med video

  • Content, Websites
  • 19.02.2016

Som virksomhed er video en oplagt mulighed for at lave en real-time kampagne, som fanger brugerens opmærksomhed og trækker dem med ind i dit univers.

Video er et af fremtidens stærkeste markedsføringsredskaber. Blandt de unge brugere under 24 år har YouTube allerede nu overhalet Google som den mest populære søgemaskine.

Video er kort sagt hottere end nogensinde, og her er vores bud på, hvordan du kan få mest ud af video-trenden i 2016: 

Tænk SEO ind i din video

Google elsker videoer – og at vise dem frem! Dine chancer for at opnå en højere placering i søgeresultaterne er derfor store med en video. Poster du video på dit eget site, så sørg altid for, at brugerne havner hér og ikke hos den videotjeneste, som hoster videoen, når de klikker på din video i Googles søgeresultater. Det er selvfølgelig altid rart at se, at der bliver vist interesse for din video, men det er da bare lidt federe, når brugerne rent faktisk også kommer ind på dit site. Jo længere tid brugerne opholder sig på dit site, jo højere er chancerne desuden for, at besøget ender ud i en konvertering.

Er du i tvivl om, hvordan du uploader en video på YouTube? Og er du usikker på, hvordan du efterfølgende poster din video på dit eget site? Så følg vores video-guide:

 

 

Brug humor – og gerne den skæve af slagsen

I og med at mange virksomheder efterhånden er kommet med på videobølgen, bliver brugerne i dag bedt om at tage stilling til alle former for reklame mange gange dagligt. Det handler derfor i høj grad om at kunne skille sig ud fra mængden.

Humor og en lidt skæv video, hvor der ikke kræves for megen stillingtagen, er en oplagt mulighed for at fange brugernes opmærksomhed. Og så er en video yderst delevenligt indhold, som åbner op for muligheden for at nå ud til en bred målgruppe gennem brugerdrevet markedsføring. Smart!

Der findes et hav af sjove og skæve videoer derude. Vi har samlet et lille udvalg i bunden af indlægget til dig.

Tilfør værdi til dit brand med testimonials

Hvis du ikke ved, hvilken form for video-content, du skal starte med, og din kreativitet er lidt i bund, er testimonials et godt bud. Det er nemt at gå til, og det skaber stor troværdighed for dit brand. Med testimonials får du mulighed for at bruge dine kunders personlige formuleringer om dit produkt som en unik og troværdig reklameplads. Men husk: Brug eller skriv aldrig falske testimonials – de gør langt mere skade end gavn. 

 

Et lille PS – og sæt så i gang!

Statistisk set har videoer på under 2 minutter den største effekt. Det handler altså om at fange brugernes opmærksomhed, tilføre dem noget værdi og at fatte sig i korthed. Det kan være svært, men mest af alt er det sjovt – så go go go! :)