Search Engine Marketing

Vær synlig, hvor der er efterspørgsel!

Search Engine Marketing er den betalte form for markedsføring på og via søgemaskinerne. Herhjemme benytter vi os især af Google som den foretrukne søgemaskine, og Google AdWords er derfor en stor del af det at have fokus på SEM.

De fleste søgemaskineannoncer bliver betalt via PPC (Pay Per Click), hvilket betyder, man først betaler, når der bliver klikket på ens annonce. Der er derfor mulighed for, at man kan tilrette sine søgeord og annoncer meget specifikt, så man udelukkende opnår relevant og købsmotiveret trafik til ens website. Hos Selected Media arbejder vi professionelt og effektivt med SEM-kampagner, og altid med fokus på at skabe trafik til dit website, der skaber øget vækst i din forretning. 

Vil du gerne i gang med markedsføring på søgemaskinerne, så kontakt Selected Media i dag. Ud fra dine ønsker og mål sammensætter vi den bedst mulige kampagne, så du kan begynde at udnytte din virksomheds potentiale på det online marked.

AdWords genererer trafik

Uanset om man elsker eller hader annoncer i Google og Bing, er det et faktum, at de leder trafik hen til jeres hjemmeside. Men det er ikke lige meget hvilke kunder, der besøger jer! Dem, der ender med at reagere på jeres call-to-action, dvs. at købe noget i jeres webshop eller skrive sig op til et nyhedsbrev eller bare kontakte jer, er væsentligt mere værdifulde end de øvrige. Den slags målrettet online marketing kræver kvalificerede AdWords. Gennem analyser kan vi professionelt optimere jeres online markedsføring med Google AdWords og herved skabe resultater. Vores online eksperter ved, hvordan vi kan løfte jeres hjemmeside fra rank 100 til rank 1 på Googles liste(SERP).

Bing bør ikke glemmes

Selvom de fleste danskere bruger Google, og Bing kun står for ca. 3% af internetsøgningerne, er det stadig et interessant medie. Ved at inkludere Microsofts søgemaskine i jeres strategi kan I ramme lige én brøkdel flere kunder end konkurrenterne. Desuden kan AdWords være billigere dér end hos storebroderen og dermed være endnu et incitament til at omfatte den søgemaskine i jeres online marketing og kampagner.

Har I planer om at erobre det amerikanske marked, er Bing ikke til at komme udenom!

Velovervejet SEM strategi

Med specialisterne hos Selected Media kan vi sammen optimere jeres tilstedeværelse på internettet og i de vigtige søgemaskiner. En velformuleret retning for jeres search engine marketing kan give resultater, I hidtil kun turde drømme om. Det kræver hårdt manuelt arbejde og analyse at købe de rette AdWords og betale for trafik hos de rette udbydere, men resultaterne udebliver ikke. Automatiserede AdWords, som tilbydes vidt og bredt, er bare ikke gode nok til prisen! Jeres kunder stiller krav til jer, så I kan også kræve at få det meste ud af jeres investeringer i AdWords. Vi tilbyder engagement, forståelse og en ihærdig indsats for jeres forretning.

Indfang tidligere besøgende

Med en aktiv indsats inden for remarketing kan vi sammen opmuntre potentielle eller eksisterende kunder til at komme igen. Når en besøgende har set én af jeres hjemmesider eller produkter, kan vi sørge for, at vedkommende løbende bliver mindet om jeres tilstedeværelse: Alverdens Google-reklamer kan nemlig fremover indeholde annonce for netop jeres firma skræddersyet til den interesserede besøgende. Alt hvad der kan øge konverteringen er jo velkomment, og selvom en kunde skulle være lidt ubeslutsom, kan remarketing og AdWords hjælpe ham eller hende lidt på vej – hen til jeres forretning, selvfølgelig.

Snak med Daniel Martensen

Managing Director

53 39 12 40