Digitale kreatører med storstilede ambitioner

Allround digitalt marketingbureau

Vi er til for alle typer af kunder. De små iværksættere og de store brands. Fælles for vores kunder er, at de ønsker et bureau, der kan hjælpe dem med den direkte anskaffelse af nye leads, kunder og salg af deres produkter og services.

Vi skaber unikke og effektfulde digitale løsninger samt marketingkampagner, der bygger på stor markeds- og kundeindsigt, den nyeste teknologi og målrettet kommunikation. 

Vi rådgiver din virksomhed

Vi rådgiver primært vores kunder inden for følgende discipliner:

  • Marketing og salg
  • Udvikling af digitale platforme og løsninger
  • Optimering af processer, funktionalitet og indhold

Selected Media er en del af Selected Media ApS, hvis strategi er at tilbyde komplette digitale marketingløsninger til virksomheder i hele Skandinavien.

Mød holdet bag magien

Besætningen i Selected Media består af godt 20 dedikerede personer med vidt forskellig professionelle profiler, uddannelsesbaggrunde og kulturer. Fælles for os er, at vi elsker at gå på arbejde.

Flemming Presmann Director & Partner

Flemming er firmaets stærke talmand. Han har hele sit professionelle liv nørklet med bundlinje, dækningsgrader og nøgletal. En forunderlig kombination af levemand og excel-excentriker.

Daniel Martensen Managing Director & Partner

Mød primus motor i Selected Media. Han hedder Daniel og er limen, der får stykkerne til at hænge sammen. Med talegaverne på plads bruger Daniel det meste af en dag på at koordinere, kommunikere og kalkulere.

Philip Martensen Commercial Director & Partner

Med velsmurt frisure og altid iført skrædderens bedste klæder – selv i weekenden – har vi Philip. Han er vores største kunde-connaisseur og har mere nørd i blodet, end udseendet afslører. Derfor kan han sikkert besvare alle dine spørgsmål til digital marketing.

Michael Kock Head of eCommerce & Partner

Solid sønderjyde og skarp SEO-ekspert, der engang var super-sælger i Merlin. Michael har en unik evne til at forstå alle slags forretninger og har løst mange kunders udfordringer med Google.

Jackie-Lee Navarro Executive Director - Selected Bloggers

Dukkefører på SelectedBloggers. Jackie holder styr på alle de tilknyttede bloggere, mens hun også selv blogger løs om alt fra mode og træning til livet som mor. Hør desuden hendes sprøde stemme på vores telefonsvarer.

Jesper Moberg Senior Client Manager

Jesper er gammel af gårde i firmaets repertoire. Han har solgt Adwords og online marketing siden fordums tid. Er Jesper ikke at finde på Fyn, så kan du prøve lykken på Gran Canaria. Der er Jesper fast inventar, når mørket trænger sig på.

Erdem Ates Quality Assurance Coordinator

Med sit milde væsen og store smil er Erdem blandt de rareste mennesker på denne jord. Det vil du også komme til at opleve, når han i sin supportfunktion sørger for, at dine projekter her hos os bliver ledt sikkert i havn.

Kirsten Mørk SEO Consultant

Kirsten har et forhold til Google, der er en Danielle Steel-roman værdig. Hun elsker bare SEO, men hun er nu også ret glad for virksomhedens nye, flotte bordfodboldbord. Her er tempoet højt og humøret svingende!

Paw Larsen SEM Specialist

Når Paw ikke vender plader bag mikserpulten, så excellerer han i disciplinen Google Adwords-kampagner. Han er københavner med stort K og besidder en viden om japansk kultur, der er en encyklopædi værdig.

Anders Christiansen SEM Consultant

Som familiefar til to skal der en del til at slå Anders ud. Du kan derfor trygt overlade dine AdWords-kampagner til ham. Anders har desuden en helt speciel bordfodboldteknik, der gør ham til den hårdest skydende spiller i firmaet.

Anna Juszczyk Quality Assurance Manager

At holde snor i os alle og vores kunder kan være en uoverkommelig opgave. Men det kan Anna. Hun er mester i overblik, struktur og system. Hun er desuden en begejstret shopper, og så er hun faktisk fra Polen.

Marcin Urbanowicz Web Developer

Computerspil, Sci-Fi og hardcore programmør. Marcin opfylder alle krav på den uofficielle nørd-liste — og vi elsker ham for det. Det er nemlig Marcin, der skaber magien bag alle de websites, vi laver.

Tanya Holmer Web Designer

En vaskeægte arbejdshest fra Amager. Fritidsfotograf, sprogekvilibrist, selvlært husbygger og hundemor til en sød og meget fluffy Effi-hund. Jo, Tanya jonglerer i sandhed med mange hatte. Og så har hun desuden en paratviden, der kan sende de fleste til tælling.

Camilla Haag UX/UI Designer

Det skarpeste visuelle blik i firmaet sidder på Camilla - intet går hendes "øjne" forbi. Camilla er i øvrigt spilopmageren på kontoret. Hun elsker at lege og spille — og så gætter hun altid på paneret fisk til frokost.
Du kommer i godt selskab
Skal vi hjælpe dig med din digitale profil?Kontakt os

Infusion Soft

Bing Ads

Umbraco Certified Developer