Vi rocker din online markedsføring

  • Online Marketing
  • 27.05.2016

Hvert år kårer Google de bedste bureauer i deres Google Partner-program. I forrige uge blev det officielt, at Selected Media Advisory var blandt disse i 2015! Læs med her og få et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med din online markedsføring.

Vores dygtige SEM-folk knokler altid for at optimere vores kunders online markedsføring. Det gør de rigtig godt – faktisk så godt, at Google har følt det værende på sin plads at tildele Selected Media Advisory en pris for at være blandt Top 3 af bedste danske bureauer i 2015.

I forrige uge blev vores seje SEM-folk inviteret til Berlin for at modtage et håndgribeligt bevis på hæder i form af en skinnende guitar, som understøtter Googles ’Ready to Rock’-tema. Guitaren står nu i vores SEM-lokale og er et funklende bevis på, at vores kunder får fuld valuta for deres penge.

Bedst til online markedsføring af mellemstore virksomheder

4.000 bureauer fra hele Europa deltog i ’Ready to Rock’-konkurrencen, og Selected Media Advisory var blandt de tre danske bureauer, som blev inviteret til Berlin og modtog den rockede pris. Google har vurderet de deltagende bureauer ud fra en lang række parametre, og med den fine pris i hænde blev det således officielt, at Selected Media Advisory er blandt de bedste i Europa til online markedsføring af mellemstore virksomheder.

Men hvad er det så, der gør os til online rockstars?

Hos Selected Media Advisory har vi en høj faglig tilgang til vores kunders forretning, ligesom vi ikke går på kompromis med det håndværk, vi leverer i form af AdWords-kampagner. Med erfaring fra over 500 aktuelle AdWords-konti fra et hav af forskellige brancher, har vi hos Selected Media Advisory stor brancheindsigt og ved, hvad der rykker både på B2B- og B2C-markedet.

Vi har desuden stort fokus på at udvælge netop de kunder, som passer til os, hvilket i høj grad også har været medvirkende til de resultater, vi har skabt for vores kunder. For selvom vi gerne ville kunne sige, at vi kan klare hele verden, så ville det ikke være hele sandheden. Til gengæld ved vi, at vi er de bedste til at skabe resultater for vores kunder – og det er for os at se dét, der gør os til ægte online rockstars.

Få udnyttet dit fulde potentiale

Har du lyst til at læse mere om, hvad Selected Media Advisory kan tilbyde dig? Vi har tidligere givet tips og tricks til, hvordan du kommer godt i gang med Google AdWords, ligesom vi har forklaret, hvordan du kan optimere din konto via Annonceudvidelser.