ÉT HUS. FLERE [DISCIPLINER.]

Belejligt. Begavet. Bedre. Et samarbejde med Selected Media har mange fordele. Én af dem er, at du kun skal forholde dig til et hus og en rådgiver, når det drejer sig om din digitale marketing.

STRATEGISK RÅDGIVNING

Digital marketing er hjørnestenen i samarbejdet

Strategi-workshops, målgruppeanalyser, segmentering, udvikling af personaer, valg af kanaler. Det er alle elementer i disciplinen Digital Marketing. Og de er vigtige. Vigtige for din marketing. Vigtige for vores samarbejde.

Vi vil forstå din forreting og dine kunder. Kun på den måde kan vi sikre, at vi markedsfører din virksomhed med de rigtige budskaber, på de rigtige platforme og på det helt rigtige tidspunkt.

SEM & SOME

Kampagneudvikling på et oplyst fundament

Du skal kende din målgruppe og dine segmenter – især, når du annoncerer online. Det kan vores specialister hjælpe med. De forstår platformene, og de kan bygge brugerrejser, der giver henvendelser. På den måde ender du med at bruge dit budget, hvor det giver mening og effekt.

Populære kampagne-indsatser

Facebook-annoncering, Google Shopping, Google Ads, Bannerannoncering, Opsætning af tracking

Vores samarbejder bærer frugt. Det viser denne case

Basico fik vendt deres marketing fra omkostning til investering
  • 80% lavere klikpriser
  • 669% flere konverteringer

Basico er et kompetencebåret rådgivningshus, som lever af deres høje, faglige niveau. Men hvordan markedsfører man det rettidigt over for målgruppen, og undgår, at det ender som ananas i egen juice?

Læs casen
SEO

Et skridt foran søgemaskinernes algoritmer

Større synlighed, bedre placering på søgemaskinerne og mere trafik. Det er oftest ønskerne hos vores kunder. Det kræver hårdt arbejde og stor indsigt i algoritmer. Vores specialister holder sig konstant opdateret på udviklingen i teknologien, i markedet og i branchen. Sådan kan de rådgive om det helt rigtige SEO-setup for din virksomhed.

Populære SEO-indsatser

SEO-analyser, Søgeordsanalyser, SEO-tekster, indholdsstrategier, teknisk SEO (hastigheds- og sikkerhedsoptimering)

DESIGN & UDVIKLING

Fundamentet til et vellykket website ligger i forarbejdet

Uanset, om vi skal optimere, redesigne eller bygge dit website helt fra bunden, så tager vi udgangspunkt i brugerne og deres oplevelse. Før vi finder penslen frem, observerer vi brugeradfærd, analyserer data og konstruerer brugerrejsen. Sådan får du en løsning, der møder både din og dine brugers forventninger.

Populære indsatser på dit website

Konverteringsoptimering, design af landingpages, automatisering, UX-analyser.

AGENCY ON AGENCY

Når den rigtige løsning kræver andre kompetencer

Vi vil levere den rigtige løsning til dig. Og vi er ikke blege for at anerkende, når nogen kan noget, vi ikke kan. Derfor griber vi gerne ud i netværket og samarbejder med andre bureauer og eksterne samarbejdspartner, når den rigtige løsning kræver det.

Vi har rådgivet:

Om os

Mød holdet bag Selected Media.

VI er en flok ambitiøse, nysgerrige og stolte fag-nørder. Vi går på arbejde hver dag for at understøtte vores kunders digitale ambitioner – og for at gøre det lidt bedre end i går.

Læs mere
Kirsten Mørk
SEO Konsulent, Selected Media
“Det er så fedt, når kunderne ringer og glæder sig over, at de får mere trafik end nogensinde.“
Kirsten Mørk
SEO Konsulent, Selected Media
Approach

Vi skaber resultater gennem dialog og data.

Vi kender vejen til digital succes og gode resultater. Med mere end 200 succesfulde cases i bagagen har vi udviklet en approach, der tager udgangspunkt dialog, data og dine ambitioner..

Læs mere
Interesseret i en uforpligtende snak?

Konsulenterne i Selected Media vil gerne tale med dig. De vil gerne udfordre dig. De vil gerne rådgive dig. Men vigtigst, så vil de gerne lytte til dig.

Philip Martensen
Commercial Director & Partner
Interesseret i en uforpligtende snak?