E-mailmarketing

Gør brugere til kunder, udbyg din relation til eksisterende kunder og lav opsalg ved at automatisere dine processer

Relevant, målrettet og rettidig kommunikation med eksisterende kunder og nye leads er af stor værdi for langt de fleste virksomheder. Ved at kende dine kunders behov, kan du hjælpe dem på vej i deres købs- og beslutningsproces.

Infusionsoft hjælper dig med at skræddersy og automatisere dine kommunikationskampagner, således at du kan holde kontakten ved lige med dine kunder, gøre kolde leads varme samt gribe eventuelle ellers tabte kunder i opløbet.

 

Automatiserede salgsprocesser

Infusionsoft er markedsledende inden for automatiserede salgsprocesser og hjælper dig med at automatisere dine mange forskellige salgsprocesser i din virksomhed: Fra koldt lead til varmt lead, fra køb til kunde som ambassadør og fra enkeltstående køb til mersalg.

For hvorfor bruge unødig tid på at gentage den samme handling om og om igen, når den med fordel kan automatiseres? Spar værdifuld tid ved at automatisere de manuelle processer og brug i stedet tiden på det, der virkelig betyder noget for din virksomhed.

Få mere ud af dine leads

Måske har du mange besøgende på dit website, og måske er de endda også på din kontaktliste – men de køber bare aldrig noget. Problemet ligger således ikke i at hverve flere leads men blot i at følge op på de leads, du allerede har. Faktisk kræver de fleste salg, at du er i kontakt med dit lead op til hele syv gange, før dette er ’varmt’ nok til at købe.

Med Infusionsoft kan du gemme dine leads informationer direkte i din CRM og udsende automatiske customized e-mails baseret på deres handlinger (om de åbner dine mails, samt hvad de klikker på – og dermed er interesseret i). Når de så endelig er klar til at købe, ligger du øverst i deres bevidsthed.

Optimér din salgsproces

Selv de bedste sælgere kan til tider have svært ved at holde styr på deres mange leads. Hvor endte den sidste samtale? Hvor langt er der til et lukket salg? Overblikket over egen pipeline og salgsteamets produktivitet kan hurtigt blive udfordret.

Infusionsoft tilbyder et veludviklet CRM-system, som holder styr på din interaktion med dine leads, fremtidige opgaver og planlagte aftaler, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på selve kontakten med dine leads.

Infusionsoft giver din virksomhed:

  • Mulighed for at skaffe flere leads og automatisere lead-behandlingen
  • Forbedring af din konverteringsrate ved at automatisere opfølgningsforløbet, så kunden fastholdes i købsprocessen
  • Mulighed for integration med Infusionssofts e-handelsplatform eller din egen
  • Et veludviklet CRM – der styrer dine pipelines, og som kan integreres med E-conomic m.v.

Hos Selected Media har vi certificerede Infusionsoft-konsulenter, som står klar til at bistå med rådgivning, opsætning, eksekvering og opfølgning. Så mangler du flere kunder, eller kan du se en fordel i at få automatiseret din salgsproces? Så kontakt os i dag – og lad os tage en dialog om dine behov og muligheder.

 

Du betaler for det, du bruger:

  • Hvor mange kontakter skal du have i dit CRM?
  • Hvor mange automatiske mails skal der udsendes hver måned?
  • Hvor mange brugere skal have adgang til systemet?
  • Hvilke moduler skal du bruge: CRM, e-mail automatisering, salgs automatisering (pipeline) og/eller e-handel?
Snak med Philip Martensen

Commercial Director

53 39 12 43