AdWords Kursus

Deltag i et af Selected Medias attraktive AdWords-kurser og lær, hvordan du bruger AdWords til at øge din virksomheds online indtjening, lead generering og brand awareness.

Ved at deltage på et sådan kursus tages der udgangspunkt i din virksomheds nuværende performance, og du vil ligeledes blive uddannet i AdWords best practice. Herunder finder du yderligere information om afholdelse af AdWords-kurser, og du kan til hver en tid tilmelde dig ved at kontakte din konsulent direkte.

Formålet med et AdWords-kursus

Formålet med kurset er at give de deltagende en forståelse af, hvad AdWords er og hvordan det bruges i din konkrete forretning. Efter kurset vil du være i stand til at varetage en basal vedligeholdelse og optimering af din virksomheds egen AdWords-konto.

Hvem kan deltage?

Alle og enhver har mulighed for at deltage i vores AdWords-kurser, da kurset vil blive tilpasset dit niveau og behov. Tidligere har vi afholdt kurser for marketingkoordinatorer, online ansvarlige og marketingchefer. Har du netop fået ansvaret for virksomhedens AdWords-konto, eller skal virksomheden igangsætte en (ny) online strategi? På vores AdWords-kursus får du en hands-on session med grundlæggende viden, der gør dig i stand til at arbejde aktivt med AdWords fremadrettet.

Hvordan foregår det?

Kurset kan afholdes på et af vores kontorer, men er logistikken en udfordring, kan vores eksperter også komme til jer, hvor end I befinder jer. Vi gennemgår en række vigtige elementer inden for AdWords, som sikrer at du og dine kollegaer, efter endt forløb, vil have flyttet jer markant.

Grundlæggende indhold, der gennemgås på et AdWords-kursus hos Selected Media:

  • Hvad er Google AdWords?
  • Intro til annonceformer
  • Begrænsninger ved AdWords
  • Gennemgang af brugerfladen
  • Korrekt anvendelse af søgeord
  • Definition af søgeordstyper
  • Annoncetekster: Sådan kommer du i gang
  • Landingssider: Krav og anbefalinger
  • Måling af effektivitet: AdWords & Analytics

Ønsker du en bestemt vinkel på kurset eller et højere niveau, er det muligt at få et tilpasset forløb, der varetager de konkrete områder, du er mest interesseret i.

Hvem afholder AdWords-kurset?

Vi har flere eksperter på holdet, som kan give dig en dybdegående introduktion til AdWords. Vores SEM-afdeling besidder mere end 20 års erfaring, og det sikrer dig den bedste forståelse af annoncering via AdWords. Få styr på din AdWords-konto med hjælp fra en af vores 3 kompetente AdWords-specialister.

Tilmeld dig et AdWords-kursus i dag

Du kan tilmelde dig et af vores AdWords-kurser allerede i dag og inden længe være mester i opsætning og optimering af jeres AdWords-konto. Kontakt din konsulent direkte og få mere information om booking af næste AdWords-kursus.

Snak med Philip Martensen

Commercial Director

53 39 12 43