AdWords-rådgivning

Få succes med dine Google AdWords kampagner. Med Google AdWords optimering får du mulighed for at betale dig til gode placeringer på den største søgemaskine af dem alle. Vi tilbyder AdWords rådgivning, der kan gøre din virksomhed til en ekstremt effektiv markedsføringskanal og skabe resultater med det samme.

AdWords er Googles betalte annonceringssystem. Det er de annoncer, som du er vant til at se i højre side og i toppen af dine søgeresultater. Google AdWords er en stor del af det at have fokus på SEM (Search Engine Marketing).

AdWords som et eksponerings værktøj

Hos Selected Media sørger vi for, at AdWords matcher din virksomheds annoncer med søgninger, der er relevante og skaber trafik for dit produkt eller din service, så du opnår den rette eksponering ud fra de søgeord, der er mest relevante for din virksomhed. Det kan således siges, at dine annoncer kun vil blive vist for de brugere, der har en interesse i dit produkt eller service og er inde i beslutningsfasen. Med andre ord skal du bare vise dem, at det er din virksomhed, der har den rigtige løsning. 

AdWords skaber ikke kun relevante søgninger på Google, men det er faktisk også muligt via AdWords at sende annoncer ud i Googles indholds- og displaynetværk, således dine annoncer også bliver vist på relevante sites og der, hvor din målgruppe færdes.

Det lyder spændende, men hvad vil det koste?

Der findes ikke nogen bestemt pris for Google AdWords. Som virksomhed betaler du kun for de potentielle kunder, der klikker sig ind på din annonce og besøger din hjemmeside.

Sammen fastsætter vi et budget, der kan justeres dagligt. Vi stiller ikke nogen form for minimumskrav til forbrug eller et abonnement, der binder dig.

Med den rigtige opsætning af Google AdWords sørger vi for at give dig meget lave CPC (klikpriser), så du konstant vil opleve at være konkurrencedygtig over for dine konkurrenter på markedet.

Med vores dygtige specialister hos Selected Media kan vi sammen optimere jeres tilstedeværelse på internettet og i de vigtige søgemaskiner. Vi tilbyder engagement, forståelse og en ihærdig indsats for jeres forretning.

Hvis du ønsker en effektiv eksponering af din virksomhed så kontakt os i dag. Ud fra dine ønsker og mål sørger vi for at sammenfatte den bedste løsning, så du opnår maksimal udnyttelse af din virksomheds potentiale samt vækstmuligheder. 

Snak med Philip Martensen

Commercial Director

53 39 12 43