SEO-Rådgivning

Faret vild i SEO-verdenen? En Senior SEO Specialist hos Selected Media kan rådgive dig og føre dig tilbage på rette spor.

SEO-rådgivning er til jer, der ønsker at vide mere om søgemaskineoptimering med henblik på forretningsudvikling.

SEO-rådgivningen tager udgangspunkt i jeres virksomheds website og problemstillinger, hvorved vi udfører flere relevante SEO-analyser for at kortlægge den hurtigste vej til synlighed i søgemaskinerne. Dette omfatter en vurdering af jeres hjemmesides performance i forhold til de over 200 eksisterende rankingfaktorer.

Et forløb med SEO-rådgivning er en individuel proces, da ingen hjemmesider er ens. Denne proces indebærer blandt andet en vurdering af title tag, meta tag, tekstindhold, billedoptimering, URL og indholdsstruktur, page speed, robot.txt, sitemap, interne og eksterne links samt det kommunikative budskab på tværs af websitet og på designerede landingssider. Her med fokus på at øge ”time on site” og forbedre ”afvisningsprocenten” for i sidste ende at øge konverteringsfrekvensen.

SEO dækker over en bred vifte af online marketingdiscipliner og involverer on- og offsite optimering af jeres website. Fortæl os om jeres ønsker og behov, så vil en af vores Senior SEO Specialist hjælpe jer i mål!

 

Investering i SEO-Rådgivning

– En langsigtet strategi

SEO, SEM, CRO, SMM, ROI og online forretningsudvikling kan være lidt af en jungle…

Ved SEO-rådgivning hos en af vores Senior SEO Specialister er du sikret overblik, sikkerhed og ekspertise i forhold til udviklingen af jeres online forretning. Vi begrænser os ikke blot til at gå ind og vurdere hjemmesiden på baggrund af de mange rankingfaktorer og individuelle problemstillinger, men kan ydermere bistå med rentabilitetsanalyser af foreslået initiativer. Dette kan omfatte ROI (return on investment) på individuelle søgeord, til sammenligning af ROI på AdWords versus SEO, hvor SEO som oftest viser sig mere rentabel.

Vi bistår med SEO-rådgivning ved eksisterende hjemmesider, men kan ligeså bistå med rådgivning af vigtige kravspecifikationer i forhold til at sikre et stort SEO-potentiale ved opbygning af en ny hjemmeside.

Kontakt vores SEO Konsulenter hos Selected Media og få meget mere at vide om, hvordan SEO kan være med til at øge din hjemmesides konverteringsfrekvens og desuden skabe større visibilitet i søgemaskinerne.

Snak med Philip Martensen

Commercial Director

53 39 12 43