Online Marketing-kurser og workshops

Står din virksomhed over for udfordringer, der kræver grundlæggende indsigt i flere aspekter af den online marketingverden? Ønsker du at skabe merværdi på et dybere niveau? Vi afholder faglige workshops, der afdækker de mest relevante og sommetider presserende fokusområder. Med de rette kurser rustes virksomheder til at tage de første skridt på vejen mod deres mål. Vores ekspertise henvender sig til virksomheden, hvor virksomheden befinder sig – rent strategisk. Det medfører en relevans, der er til at tage og føle på.

SEO, AdWords & content

SEO er ikke bare SEO, AdWords er ikke bare AdWords og content er ej heller bare content.

SEO Kursus - Avanceret

Vi udbyder SEO-kurser til virksomheder, der ønsker et grundlæggende kendskab til søgemaskineoptimering og en basisviden, der gør dem i stand til at udarbejde en målrettet SEO-strategi. Er SEO-strategien allerede på plads, afholder vi et avanceret SEO-kursus med fokus på din virksomheds presserende udfordringer – såvel som målsætninger.

AdWords Workshop

Search Engine Marketing – altså betalt markedsføring via søgemaskiner – kræver indsigt i Google AdWords. Det handler om at skabe trafik, men i særdeleshed om at skabe den rigtige trafik. Vi tilbyder AdWords-kurser med målrettet kampagnefokus, der giver dig og din virksomhed strategisk overblik og grundlæggende indblik i målgrupper, søgeord og meget mere.

Content Workshop

Kvalitativt indhold – og meget af det – får større og større værdi i søgemaskinernes øjne. Men hvordan udarbejder din virksomhed indhold, der kan balancere mellem et nødvendigt SEO-fokus og et lige så nødvendigt kunde-fokus? Med kunden såvel som SEO i centrum skabes der konverteringsoptimeret trafik, hvorfor en content workshop er værd at deltage i.

Snak med Philip Martensen

Commercial Director

53 39 12 43