Basico vendte digital marketing til effektfuld investering

Basico er et kompetencebåret rådgivningshus, som lever af deres høje, faglige niveau. Men hvordan markedsfører man det rettidigt over for målgruppen, og undgår, at det ender som ananas i egen juice?

669% flere konverteringer
177% flere besøg fra annoncerne
80% lavere klikpriser
Effekt i øjenhøjde
Selected Media har hjulpet os med at få et endnu bedre overblik over vores kunders digitale rejse. Vi har fået sat struktur i vores digitale annoncering og analyser, så vi i dag har et super overblik over, hvordan vores digitale kampagner performer og hurtigt kan tilrette, så de giver bedst ROI. Og så kan de formidle deres viden og analyser af vores data på en jordnær og lettilgængelig måde.
Trine Krogh Krarup
Marketing Manager, Basico A/S
UDFORDRING

Komplekse kunder og
komplekse løsninger

Basico P/S hjælper supportfunktioner i tunge, komplekse forretninger med at forbedre performance. Enten ved hjælp af rekruttering, strategiske målstyring eller ved at automatisere processer. Og de discipliner mestrer de.

Men hvordan markedsfører man sig over for den rette beslutningstager på et komplekst område? Det spørgsmål har Selected Media forsøgt at hjælpe Basico med at svare på.

Vi indledte samarbejdet med ambitionen om at løse en vital udfordring: Find brugerne på det digitale landkort, og få dem til at invitere Basico til forretningsmøder.


EFFEKT

Bedre og billigere.

Allerede efter et par måneder begyndte resultaterne at indikere, at vi var på rette vej.

Flere klik, flere henvendelser, bedre forståelse af brugerens adfærd og interaktion med Basico - og endda til et lavere budget.

Men det var kun begyndelsen. For hver dag, der går, øges vores indsigt i brugerens adfærd, og dermed øges vores forudsætninger for at skabe resultater. Sammen.men.

Skal vi tage en dialog om dit salg?

Send os en mail, eller giv os et ring.

Philip Martensen
Commercial Director & Partner
Skal vi tage en dialog om dit salg?