Less is more

Læs mere
AdWords Optimering via Annonceudvidelser

Du har måske lagt mærke til, at der under de betalte annoncer i Google-søgeoversigten er forskellige ting og sager. Du har måske endda også undret dig over, hvad det er, hvorfor det er der og hvad man dog kan bruge dem til.

Læs mere


Mindre virksomheder kan også få glæde af YouTube til online marketing

Hvad er verdens næststørste søgemaskine? Bing? Yahoo? Nej, det er YouTube! Hver måned besøger mere end én milliard personer YouTube. YouTube er meget mere end et website med sjove videoer. Det er på én gang en søgemaskine, et socialt netværk og en platform til distribution af alt, der kan visualiseres og gøres levende.

Læs mere


Vi booster dit website med forførende indhold

Hvordan kan man levere kvalitativt indhold til en virksomhed, man ikke kender? Et spørgsmål, vi ofte bliver mødt med af virksomhedsejere, der ønsker hjælp til at få udbygget deres website for at skabe større volumen og merværdi.

Læs mere


Optimér dit site til mobiltrafik eller dø en stille død på nettet!

FDIM (Danske Medier Research) estimerer i de seneste offentliggjorte tal for websitetrafik, at ikke mindre end 54% af trafikken på knap 260 af de største dansksprogede mediewebsites er tilgået via enten en mobilenhed eller en tablet.

Læs mere