Du drømmer. Vi bygger!

Vi elsker at bygge websites, hvor kun fantasien sætter grænser.

Ideer bliver til koncept

Hos Selected Media starter ethvert projekt i idéfasen. Her møder dine behov og ønsker vores kompetencer og erfaringer. Kunde, konsulent, designer og udvikler kaster en masse ideer op i luften og griber i fællesskab de bedste af dem. Således sikrer vi, at det nye website kommer bedst fra start.

Foranalysen skaber fundamentet

Vi afdækker markedet, kortlægger konkurrenterne og udarbejder slagplanen for det nye website. En grundig foranalyse er vores ideelle forudsætning for at skabe et nyt website, der møder kundens forventninger til indhold, design og effekt.

Brugeroplevelse og design går hånd i hånd

Hos os handler design ikke blot om formgivning, farvepaletter og fontstørrelser. Vi designer altid med udgangspunkt i UX, så websitet bliver brugervenligt og tilgængeligt uden at gå på kompromis med visuelle lækkerier.

Drømmen vækkes til live

Når udviklerne kommer på banen, bliver drømme og design til virkelighed. Vi bygger websites unikt til vores kunder - og det gør vi altid i open source CMS-systemer. Der er nemlig ingen hemmeligheder, når vi udvikler — og vi overdrager uden tøven kildekoden til den rette ejermand, kunden.

3,2,1..Live!

Vi har søsat mange websites gennem tiden og indsamlet rigelig erfaring til at sikre en gnidningsløs lancering. Overlad derfor trygt dit domæne i vore hænder. Vi har styr på både DNS-pegning, hosting og re-directs.

Et website er aldrig færdigt

Arbejdet med et website slutter langt fra, når sitet går live. Det skal udvides med unikt indhold samt adfærdstestes og ajourføres. Vores vigtigste opgave er at sikre, at kunden føler sig hjemme bag websitet og kan arbejde videre med det. Derfor bygger vi altid websites i brugervenlige CMS-systemer. Vi står dog altid bi, hvis der er brug for support.

Brugervenlige og tilgængelige CMS

Det er vigtigt for os at bygge websites, som vores kunder nemt kan arbejde videre i. Vi arbejder derfor kun med Open source systemer, der er fleksible, gennemtestede og intuitive for enhver.

  • Open Source uden begrænsninger
  • Simpelt, intuitivt og brugervenligt
  • Smertefrie trejdeparts integrationer
  • Mest udbredte Open Source CMS
  • Bygget på temaer og plugins
  • Den hurtige vej til nyt website
  • Nem og fleksibel webshop
  • Sikker og solid eCommerce
  • Stort udvalg af integrationer
Det siger vores tilfredse kunder

Efter beslutningen om at vi skulle have mere fokus på vores online tilstedeværelse udvalgte jeg en lille håndfuld aktører der kunne hjælpe mig, heriblandt Selected Media Advisory. Selected Media Advisory blev valgt da de forstod at sætte sig ind i vores forretning og samtidig var i stand til at udfordre vores tanker og ideer, især i den vigtige indledende fase. Vi har været meget tilfredse med både vores nye hjemmeside og ikke mindst samarbejdet.

Claus Flyger, Grønbech & Sønner
Mød holdet bag magien

Erdem Ates Quality Assurance Coordinator

Skal vi vække din website-drøm til live?
Kontakt os her