Med Virtual Tour er din dør aldrig lukket

Vil du give dine kunder en realistisk, interaktiv oplevelse af dine omgivelser? Selected Media kan i samarbejde med det amerikanske Matterport tilbyde en realistisk Virtual Tour i din virksomhed – lige når det passer dine kunder.

Vi sender en fotograf ud til dig, som foreviger dine omgivelser med et særligt kamera. Disse optagelser transformeres derefter til en virtuel rundtur af dine rum. Det giver dine kunder eksisterende som kommende – langt mere end et 360 graders blik. Det giver dem mulighed for at gå rundt i dit arbejdsmiljø fra stort set alle enheder, næsten som var de der selv.  

Dine omgivelser kan konvertere kunder

Den virtuelle rundtur kan integreres direkte på dit website, men også på Google. Med en Virtual Tour i din Google MyBusiness kan du vinde kundernes tillid, før de havner på dit website.

3 gode grunde til at skabe en virtual tour

En Virtual Tour kan give dig en række fordele i markedet. Det er en delikat og brugervenlig måde at vise dine omgivelser frem, men derudover kan du:


Skabe tryghed

Transparens, tryghed og tillid er nøgleord, når du vil vinde tillid hos forbrugerne. Vis dine potentielle kunder, hvad de kan opleve i dine omgivelser.


Give kontrollen til brugeren

Slut med billeder og videoer. Giv brugerne den fulde kontrol, så de kan opleve dine omgivelser i eget tempo, fra alle enheder og i virkelighedstro format.


Få et interaktivt forspring

I et tæt pakket marked kan en Virtuel Tour give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter  især hvis du viser det på Google.

Er virtuel tour for alle?

Rigtig mange brancher kan drage fordel af en Virtual Tour. Vi har fremhævet tre.

Klinikker

Har du en klinik, kan du med fordel give potentielle patienter en Virtual Tour. Det skaber tryghed hos patienterne, når de på forhånd kan få et realistisk indtryk af klinikken.

Ejendomme

Arbejder du med udlejning eller salg af ejendomme, er Virtual Tour en oplagt mulighed for at give potentielle købere en realistisk rundtur af boliger. Det effektiviserer dine fremvisninger.

Underholdning

Er din virksomhed i underholdningsbranchen, kan du med Virtuel Tour give dine potentielle kunder en oplevelse, før de forventer det. Det giver dig et forspring i markedet.

Skal vi hjælpe dig i gang med Virtual Tour?Kontakt os i dag

Infusion Soft

Bing Ads

Umbraco Certified Developer