Når tung data møder brugervenlighed

Grønbech & Sønners nye website siger farvel til trivielle tabeller, primitive produktlister og kedelige kataloger i en industriel branche. Det skal hverken være søvndyssende eller besværligt at være kunde hos Grønbech & Sønner. Selected Media tog kappen på og hjalp med at skabe det nye univers.

  • sep 21, 2016
  • WEB
  • Creative Startup
  • g-s.dk

En historisk virksomhed med innovative ønsker

Handels- og ingeniørvirksomheden Grønbech & Sønner har gennemgået en hel del ændringer siden virksomhedens grundlæggelse i 1828. På knap 200 år har produktsortiment og -teknologi udviklet sig med hastige skridt – og i dag tilbyder virksomheden branchens mest effektive tekniske løsninger. Virksomhedens styrke ligger i deres adaptive tilgang og konstante jagt på fornyelse. Det var netop i den ånd, at Grønbech & Sønner satte sig for at forbedre og nytænke den gængse produktpræsentation.

Effektivt og innovativt design

Da Selected Media fik til opgave at redesigne og nytænke handels- og ingeniørvirksomhedens hjemmeside, ville vi gerne skabe et brugervenligt univers, der afspejlede Grønbech & Sønners identitet. Det var derfor vigtigt, at sitet skulle være troværdigt, innovativt og effektivt.

Vi bygger ikke bare websites

vi bygger effektiv brugervenlighed – også for kunderne.

Kompleks database

Brugervenlighed kommer ikke af sig selv. Bag Grønbech &Sønners hjemmeside kører en tung maskine med en kompleks datamængde. Mere end 100 produkter er forbundet med 17 anvendelsesområder og 16 brancher. For brugeren ser det let og enkelt ud, og det tager ikke lang tid at finde det rette produkt, men det bagvedliggende er en hel anden historie. Her ligger adskillige timers arbejde med kompliceret kode og omfattende relationer. Det er netop det, vi kan i Selected Media.

Simpel og brugervenlig CMS

Vi ved godt, at det ikke er alle, der deler vores entusiasme for krævende kodesprog. Derfor har vi bygget i et simpelt CMS-system, der gør det overskueligt for selv den mindste web-haj – Umbraco. Det giver Grønbech & Sønner en solid, brugervenlig oplevelse, når de skal vedligeholde sitet i deres daglige arbejde.  


Vil du høre mere om skræddersyede Umbraco-løsninger?Snak med os i dag

Infusion Soft

Bing Ads

Umbraco Certified Developer