Vi booster dit website med forførende indhold

  • Content, Websites
  • 25.03.2015

Hvordan kan man levere kvalitativt indhold til en virksomhed, man ikke kender? Et spørgsmål, vi ofte bliver mødt med af virksomhedsejere, der ønsker hjælp til at få udbygget deres website for at skabe større volumen og merværdi.

Svaret er ret enkelt: Vi afsætter tid til indledende research og løbende dialog, der sikrer, at resultatet lever op til forventningerne – og mere til!

 Men hvordan?

  • Step 1: Dialog mellem konsulent og kunde
  • Step 2: Kundens ønske/behov videreformidles til en tekstforfatter
  • Step 3: Web-/SEO-tekst udarbejdes på 1 uge (afhænger af opgavens omfang)
  • Step 4: Tekst sendes til godkendelse hos kunden
  • Step 5: Dialog ml. kunde og tekstforfatter indledes ved evt. rettelser
  • Step 6: Kunden/Selected Media Advisory implementerer det nye tekstindhold

*Ved mere omfangsrige opgaver afholdes der et indledende møde ml. den udvalgte tekstforfatter, kunden og konsulenten.

HEADER-COPYWRITE-blog

Tjen penge på kvalitativt indhold

Er tekst ikke din stærke side, eller vælter det ind med andre opgaver, der prioriteres højere? Bare husk, at kvalitativt indhold – og meget af det – er et af hovedelementerne, hvis du ønsker at være synlig online.

Vores tekstforfattere er kompetente løsningsorienterede profiler, der sætter en ære i at skrive forførende tekster med fokus på SEO og konvertering. Som digitalt bureau løser vi opgaver for virksomheder i mange forskellige brancher. Det betyder, at vores tekst- og SEO-eksperter skal være proaktive, når det gælder research. Vi indsamler den nødvendige data – forholder os kritisk til kilderne – og udarbejder webtekster, der danner rammen om din virksomheds budskab.

Før web-/SEO-teksterne implementeres, skal de naturligvis godkendes. Det er her, din brancheindsigt bliver guld værd. Ved at udbygge og specificere teksterne yderligere ender du med en komplet indholdspakke, som er klar til at blive publiceret.

Brug tiden fornuftigt og lad os booste dit website med nyt, søgemaskineoptimeret indhold, der konverterer!