Test din hjemmesides mobilvenlighed

Er din hjemmeside optimeret til mobiltrafik? Google har været så venlige at stille et værktøj til rådighed, hvor du kan se, om din hjemmeside er optimeret til mobiltrafik. Indsæt hoveddomænet i feltet, så får du ren besked, om din hjemmeside er mobilvenlig eller ej.

Error: Embedded data could not be displayed.

RWD-Info Graphic

Sådan optimerer du din hjemmeside til mobiltrafik

Der er to overordnede metoder til at optimere en hjemmeside til mobiltrafik. Den ene metode er at have en separat hjemmeside, som udelukkende besøges af mobilenheder. En sådan hjemmeside kaldes for et mobilsite. Den anden måde er at have et design, som dynamisk og automatisk tilretter sig den enhed, der besøger hjemmesiden. Det sidste kaldes responsivt design. Det mest kendte eksempel på et responsivt design er nok ekstrabladet.dk, mens et kendt eksempel på den første metode er dr.dk. Deres mobilsite tilgås via mobil.dr.dk. 

Det bliver for teknisk her at redegøre for forskelle og fordele og ulemper mellem de to metoder. Blot skal det nævnes, at vi, Google og anerkendte eksperter klart anbefaler responsivt design.

Er du i tvivl om, hvor mange besøgende du får fra mobilenheder og har Google Analytics etableret på din hjemmeside, er det i øvrigt meget nemt at danne sig et overblik. Kontakt os gerne for hjælp.

Har du endnu ikke tænkt mobilitet ind i din online tilstedeværelse og på din hjemmeside, er vi naturligvis altid klar til at tage en snak om dine ønsker.

Kontakt os på tlf:  +45 88 33 51 00 

   Få en uforpligtende snak - lad os ringe dig op